Gratis Spil

Julemanden puslespil

Spillet om jul

Julemanden puslespil

Julemanden puslespil Bedømmelse: 4/10

Julemanden puslespil spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spil lader dig skabe din egen puslespil med flere muligheder. Du kan vælge mellem flere illustrationer, hvor julemanden optræder i sin kane ledsaget af hans rensdyr. Du kan også ændre indstillinger som formen af ​​stykker eller antal stykker. Når du vælger indstillingerne til din smag, skal du trykke på [Genstart Puzzle] knappen og puslespillet, du ønsker vil blive genereret. Som du ser, takket være dette spil er der mange forskellige muligheder, så du ikke får keder sig, hvis du spiller mange gange i træk. Hvert spil vil være anderledes, hvis du ændrer indstillinger.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7870 gange online. Ranking 2685 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 74 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7870 gange
Julemanden puslespil

I dette puslespil du bliver bragt sammen forskellige jule scener med julemanden og hans kane. Legenden siger, at julemanden flyver i sin kane i løbet af juleaften til at levere gaver til børn i hele verden. For at opnå dette, har han hjælp fra sin rensdyr ligesom Rudolph, hvordan er den mest populære af alle, fordi han har et rødt lys på sin næse. Hvis du ønsker at have det sjovt i juleferien, kan du gøre forskellige gåder vi tilbyder her.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Julemanden puslespil til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Julemanden puslespil. Og husk det er et gratis spil kaldet Julemanden puslespil, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Julemanden puslespil er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Julemanden puslespil, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Julemanden puslespil
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86418 stemmer
Spillet
1237860
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52687
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42752
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!