Gratis Spil

Julemanden: bringe de gaver

Spillet om jul

Julemanden: bringe de gaver

Julemanden: bringe de gaver Bedømmelse: 5/10

Julemanden: bringe de gaver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Uddel gave pakker hjem til hjem i dette spil, hvor du spiller som Julemanden, der leverer gaver til familier og undgå gigantiske snebolde og træer og den resterende score. Sådan spiller du: Brug piletasterne til at flytte og venstre museknap til at skyde. Omgå snebold og træer, der tager væk point. Skyd de røde gave pakker til at genindlæse din goodie bag og har mere at levere. Spillet slutter, når du løber tør for gave pakninger.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7031 gange online. Ranking 2975 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 36 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7031 gange
Julemanden: bringe de gaver

Spil, hvor du nødt til at undgå snebolde og træer, der er i fare med Julemanden, når jeg går til hans kane levere gaver til husene. I denne aktivitet du ride kane af Julemanden, skydning gave pakninger til hvert hus, da de gule stjerner, der har huset er antallet af pakker, der skal levere. Hvis du er færdig med alle pakker afslutte spillet, ramte den store røde pakker for at opdatere dine pakker. Sjov og simpelt spil til jul.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Julemanden: bringe de gaver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Julemanden: bringe de gaver. Og husk det er et gratis spil kaldet Julemanden: bringe de gaver, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Julemanden: bringe de gaver er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Julemanden: bringe de gaver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Julemanden: bringe de gaver
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236413
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!