Gratis Spil

Mal med farver til Julemanden

Spillet om jul

Mal med farver til julemanden

Mal med farver til Julemanden Bedømmelse: 2/10

Mal med farver til julemanden spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En aktivitet, der underholder maleriet til julemanden med farver, og når du er færdig kan du udskrive og derefter bruge som en juledekoration. En meget eget spil til ferien. Julemanden vil starte hendes tour og har allerede gaver sæk fuld pakke tilbage! Farvelæg billedet og sendes som postkort til dine venner eller udskrive billedet. Først skal du vælge en farve ved at klikke med musen, og vælg derefter det emne, du vil tegne, ved at klikke med musen på området, vil det helt være farvet. Nyd et dekorativt og underholdende.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6799 gange online. Ranking 2483 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 2.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Bedømmelse baseret på 114 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6799 gange
Mal med farver til Julemanden

Aktivitet til jul, hvor du har en sort og hvidt billede af Santa Claus at male. En scene, der forlader sit hus, er landskabet dækket af sne. Tag den røde dragt med hvid pels. Vi ser et juletræ, der bærer al den indstillede dekoration. I himlen stjernerne skinne. Der er mange elementer, der har til at male farver. Træerne er grønne og røde dragt, alt andet er at være din fantasi beslutte. Når du er færdig med en aktivitet, kan du udskrive resultatet og bruge billedet som dekoration i hjemmet eller til at tage i skole.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Mal med farver til Julemanden til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Mal med farver til Julemanden. Og husk det er et gratis spil kaldet Mal med farver til Julemanden, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Mal med farver til Julemanden er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Mal med farver til Julemanden, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Mal med farver til Julemanden
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86386 stemmer
Spillet
1227960
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6712 stemmer
Spillet
50203
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3134 stemmer
Spillet
40525
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!