Gratis Spil

Klæde til juleaften

Spillet om jul

Klæde til juleaften

Klæde til juleaften Bedømmelse: 4/10

Klæde til juleaften spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Juleaften, folk ofte klæde sig ud og denne pige er ingen undtagelse, er du nødt til at hjælpe med at holde en elegant kjole og gå meget smuk denne ferie. At være hendes stylist, vælge den frisure, tøj og tilbehør med musen vælge alt og bringe kroppen af pigen ved at bevæge musen. Hvis du ønsker at vælge den hudfarve og hår af pigen, er du nødt til at klikke med musen på de tilsvarende 2 ikoner. Du har mange muligheder at vælge imellem i denne mode spil med al den stil af julen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7453 gange online. Ranking 2633 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 94 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7453 gange
Klæde til juleaften

Kjole op til julemiddagen, er du nødt til at vælge for pigen tøj gallamiddag for denne familie. Julen er den tid på året, hvor flere parter, middage og arrangementer har. Vi er nødt til at passe godt på vores image, hvilket er, når de fleste mennesker vil se os. Vi har møder med medlemmer af familien, kolleger, naboer og andre sociale arrangementer af enhver art. Hjælp pigen til at lede en temmelig nice tøj og gå til denne fest i en af ​​de mest berømte nætter af året.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Klæde til juleaften til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Klæde til juleaften. Og husk det er et gratis spil kaldet Klæde til juleaften, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Klæde til juleaften er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Klæde til juleaften, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Klæde til juleaften
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86402 stemmer
Spillet
1234157
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6722 stemmer
Spillet
51837
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
41851
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!