Gratis Spil

kjoler og makeup til jul

Spillet om jul

Kjoler og makeup til jul

Kjoler og makeup til jul Bedømmelse: 6/10

Kjoler og makeup til jul spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med dette spil kan du blive en fuld stylist med speciale i julefrokoster. Det første skridt er at vælge den frisure, hårfarve og alle de makeup poster. Når du er færdig, kan du flytte til den anden del. Her skal du sætte de forskellige elementer i det outfit til at klæde pigen på højre side. Du skal trække tøjet og slippe dem på kroppen af ​​kvinder. Når du er færdig med din skabelse, kan du give knappen "Finish" for at se resultatet. Du kan udskrive din model i et stykke papir eller starte spillet igen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7899 gange online. Ranking 2522 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 132 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7899 gange
kjoler og makeup til jul

Makeup og dressing spil tillader genskabe den aktivitet, der foregår i en skønhed og æstetik center. Det er spil, der simulerer handlinger makeup og forbinding, og giver dig mulighed for at vælge fra en bred vifte af muligheder for hver spiller at skabe en anderledes outfit til den viste model. I dette spil, når du er færdig med at designe, er hun klædt og gjort op med, hvad der er valgt i et vinterlandskab, mens sneen falder ved siden af ​​et juletræ.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet kjoler og makeup til jul til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet kjoler og makeup til jul. Og husk det er et gratis spil kaldet kjoler og makeup til jul, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil kjoler og makeup til jul er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet kjoler og makeup til jul, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

kjoler og makeup til jul
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236413
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!