Gratis Spil

klædt på til at åbne de gaver

Spillet om jul

Klædt på til at åbne de gaver

Klædt på til at åbne de gaver Bedømmelse: 5/10

Klædt på til at åbne de gaver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spil mode en lille pige til jul. Hvis du elsker mode, vil dette spil underholde dig. For at spille skal du blot trække tøj fra hendes skab med din computer mus til tegnet. Hvis du klikker på hovedet, kan du vælge mellem sjove frisurer. I hendes garderobe finder du en omfattende samling af tøj og tilbehør, nederdele, trøjer, frakker, kjoler, bukser, støvler, tørklæder, solbriller, sokker mv Denne pige har en sød og uskyldig og har stor begejstring for at åbne deres julegaver . For at gøre dette, er du nødt til at hjælpe hende med at vælge den bedste tøj fra hendes garderobe beklædningsgenstande.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10817 gange online. Ranking 1798 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 278 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10817 gange
klædt på til at åbne de gaver

Juleaften er en af ​​de mest magiske øjeblikke i julen, fordi det er en aften, hvor alle børn føler en stor illusion. Pigen, der vises i denne kjole op spil er også meget ophidset, fordi hun ønsker at se de gaver under juletræet. Før de forlader lokalet, går gennem hendes skab at vælge det tøj at have på. Som du vil se, inde holder et stort udvalg af tøj og tilbehør til enhver lejlighed. Opret en dejlig jul illustration med de smukkeste kjoler.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet klædt på til at åbne de gaver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet klædt på til at åbne de gaver. Og husk det er et gratis spil kaldet klædt på til at åbne de gaver, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil klædt på til at åbne de gaver er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet klædt på til at åbne de gaver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

klædt på til at åbne de gaver
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236413
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!