Gratis Spil

Forbinding til jul

Spillet om jul

Forbinding til jul

Forbinding til jul Bedømmelse: 6/10

Forbinding til jul spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klæd pigen i lyse og moderigtigt tøj til jul, en af ​​parterne, du går er temmelig grundlæggende. Brug af musen kan du vælge for hende en frisure og hårfarve, der favoriserer ham. Derefter kan du ændre farven på øjnene. Sat på nogle makeup til at forbedre hudens tone. Mal dine læber med farve, der er smukkere. Efter hendes vælge en kjole, du har en hel garderobe til din rådighed med tees, skjorter, bukser, nederdele og sko. Åbn kassen, fordi der er mange perler at vælge imellem. Det ender med nogle typiske jul tilbehør kan fuldføre sættet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8243 gange online. Ranking 2564 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 126 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8243 gange
Forbinding til jul

Mode spil, hvor du må gøre op outfit til en pige, der har til at gå temmelig for en julemiddag. Har alle elementer og skal gøre en kombination af mode. Start med at kæmning, fordi du har alt hvad du behøver frisør, da frisurer og hårfarver. Derefter kan du vælge farven på øjne til hende. Så vi er nødt til at gøre det anderledes til huden på ansigt og læber. Åbn skabet og tage alle tøj, der er mange forskellige stilarter af tøj til hende. Komplet med mode tilbehør, såsom smykker, sko og andre beklædningsgenstande.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Forbinding til jul til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Forbinding til jul. Og husk det er et gratis spil kaldet Forbinding til jul, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Forbinding til jul er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Forbinding til jul, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Forbinding til jul
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!