Gratis Spil

Kjole op til en Julefrokost

Spillet om jul

Kjole op til en julefrokost

Kjole op til en Julefrokost Bedømmelse: 6/10

Kjole op til en julefrokost spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil har du til at pynte på denne søde pige på julefrokost. For at gøre dette, er du nødt til at trække og slippe kjoler, hår, sko og andet tilbehør til at fuldføre spillet. Spil julemusik, mens beklædning en dragt for en nat som magiske som dette. Du er nødt til at være meget moderne at skabe en dragt, der er speciel for i aften. Gøre vores model går meget elegant og smuk med en speciel dragt. Du er nødt til at vide, hvordan man kan kombinere farver som en professionel stylist.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7684 gange online. Ranking 2568 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 70 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7684 gange
Kjole op til en Julefrokost

I dette spil har du til at pynte på denne søde pige for en julefrokost. For det, du har til at trække og slippe kjoler, hår, sko og andet tilbehør til at fuldføre spillet. Mode spil, hvor du nødt til at gøre en aften kjole til en fest. Ved juletid mange festivaler og begivenheder, der skal være klædt formelt og elegant afholdt. Ved fester man skal gå meget smuk til alle, du ser. I aften er der en galla, og du nødt til at oprette kostume som bærer modellen. Du er nødt til at vælge den kjole, og derefter alle kvoter for i aften.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kjole op til en Julefrokost til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Kjole op til en Julefrokost. Og husk det er et gratis spil kaldet Kjole op til en Julefrokost, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Kjole op til en Julefrokost er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kjole op til en Julefrokost, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kjole op til en Julefrokost
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86402 stemmer
Spillet
1234952
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6722 stemmer
Spillet
51988
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42014
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!