Gratis Spil

Mode Stil i Julen

Spillet om jul

Mode stil i julen

Mode Stil i Julen Bedømmelse: 6/10

Mode stil i julen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Julen kjole op spil. Bratz nyde med jul og Julemanden tøj. Du er nødt til at klæde stjernerne med typiske jule tøj, som om de var julemandens hjælpere. For at gøre dette skal du vælge det tøj med venstre museknap og flytter tøjet til dukken kroppen ved at bevæge musen. På toppen har du de ikoner, du vælger at starte med dukken, vil du begynde at spille. Vælg en type tøj, såsom hatte, bukser, skjorter, jakker og tøj til indstillinger af tøj at vælge imellem.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9990 gange online. Ranking 2053 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 192 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9990 gange
Mode Stil i Julen

Bratz nyde julen og de ønsker at bære Julemanden tøj. Brug musen til at vælge det tøj, du kan lide, og træk dem til dukkerne til at klæde dem op. Have det sjovt! Bratz dukker spil, hvor du nødt til at vælge en af ​​spillerne til at spille med hende. Du er nødt til at vælge for hende en kostume. Har hundredvis af tøj at vælge imellem. Vælg ikonet ovenfor for at vælge, hvilken slags tøj vil du vælge. Har de sædvanlige jule farver som rød eller blå. Har alle standard farver at vælge tøj, såsom gul, blå eller grøn.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Mode Stil i Julen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Mode Stil i Julen. Og husk det er et gratis spil kaldet Mode Stil i Julen, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Mode Stil i Julen er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Mode Stil i Julen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Mode Stil i Julen
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!