Gratis Spil

særligt tøj til jul

Spillet om jul

Særligt tøj til jul

Særligt tøj til jul Bedømmelse: 6/10

Særligt tøj til jul spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil er du nødt til at pynte på denne dejlige pige for juledag, med et sæt tøj, der er elegant endnu er relateret til festen. At klæde op af modellen, du klikker på tøjet og trække kroppen af ​​pigen. Når denne ideel til juledag, du udskrive fotoet. Har et skab fuld af tøj, der skal udvælge de ting, du kan lide. Har tøj af forskellige stilarter og farver, kan du gøre fashionable kombinationer, du foretrækker.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8592 gange online. Ranking 2383 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 224 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8592 gange
særligt tøj til jul

I dette spil, er du nødt til at pynte på denne dejlige pige til juledag. For at gøre dette, skal du klikke på tøj og trække dem til kroppen af pigen. Når hun er ideel til juledag, kan du udskrive billedet. Julen er en af ​​de sæsoner fleste fester og sociale arrangementer går, så du skal være meget forsigtig med, hvad du slid kjole. Dette spil vil hjælpe dig med at øve med en mode spil, hvor du nødt til at vælge fra alle tøj er i en stor garderobe tøj, der skal udføre modellen. Bukser, støvler og sko, skjorter, jakker, hatte og alle former for mode tilbehør. En mode spil, der er meget nyttigt for dig at tage det bedste mode indstiller denne feriesæsonen.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet særligt tøj til jul til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet særligt tøj til jul. Og husk det er et gratis spil kaldet særligt tøj til jul, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil særligt tøj til jul er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet særligt tøj til jul, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

særligt tøj til jul
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236430
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52348
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42396
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!