Gratis Spil

Rejse af mode i julen

Spillet om jul

Rejse af mode i julen

Rejse af mode i julen Bedømmelse: 5/10

Rejse af mode i julen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vi har tre piger hovedpersoner, der rejser denne jul. Hver vil gå til en anden by i verden. En elegant rejsende, der har at gå til mode, uanset hvor de går. En af dem går til Paris, vil andre parter i Hawaii og den tredje en urban jul i New York. Du er nødt til at klæde pigerne med elegante og moderne til at passe godt, uanset hvor de går tøj. Design et kostume til de tre med alt tilbehør og mode juvel for dem.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9733 gange online. Ranking 1969 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 218 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9733 gange
Rejse af mode i julen

De tre smukkeste piger i byen går væk denne jul til New York, Paris og Hawaii. Tre flere destinationer for eventyr elskere og mode samfund. Du er nødt til at gøre styling for hver af dem. De er nødt til at klæde sig efter destinationen for din rejse. Det er varmt på stranden, og det er koldt i byen. Vælg omhyggeligt for piger tilbehør såsom tasker, sko, halskæder, smykker, tørklæder. I slutningen med et par jakkesæt, bukser, skjorter eller trøje, der er moderne og rart at være de smukkeste piger.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Rejse af mode i julen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Rejse af mode i julen. Og husk det er et gratis spil kaldet Rejse af mode i julen, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Rejse af mode i julen er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Rejse af mode i julen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Rejse af mode i julen
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!