Gratis Spil

Søg Parret i Juletræet

Spillet om jul

Søg parret i juletræet

Søg Parret i Juletræet Bedømmelse: 5/10

Søg parret i juletræet spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vi har en juletræ og 15 bolde med et symbol, der alle parret med undtagelse af én. Du er nødt til at finde de bolde, der er partner, ved at klikke på bolden med musen. For et par sekunder vil du se alle de tal, men så er skjulte. Klik parvis for at opdage, hvad de par, jo før du finder ud af, jo bedre. Du har julemusik spille, mens du spiller. Du skal være hurtig kigge på billeder og har en god hukommelse for at være i stand til at gøre alt før de par af det samme billede.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11138 gange online. Ranking 1708 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 248 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11138 gange
Søg Parret i Juletræet

Vi har en juletræ og 15 bolde med en tegning, alle de bolde har pair undtagen én. Du er nødt til at finde de bolde, de par klik med musen. I et juletræ ornament med nogen geometriske figurer indeni. Du har et par sekunder til at se det, og derefter skjule. Du er nødt til at finde par geometriske figurer er ens. Du er nødt til at forsøge at matche dem alle. Kun ét billede har ingen partner. Hvor god er din hukommelse? Du vil få brug for at huske hver og en af de tal, der pryder denne juletræ. Nyd en jule spil, der kan gøre både børn og voksne. En dejlig omgang for feriesæsonen.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Søg Parret i Juletræet til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Søg Parret i Juletræet. Og husk det er et gratis spil kaldet Søg Parret i Juletræet, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Søg Parret i Juletræet er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Søg Parret i Juletræet, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Søg Parret i Juletræet
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236413
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!