Gratis Spil

Engle og dæmoner

Spillet om jul

Engle og dæmoner

Engle og dæmoner Bedømmelse: 5/10

Engle og dæmoner spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Alle julegaver er fra himlen over skyerne, englen har til at samle dem op uden at blive fanget dæmoner. I dette spil, du er en engel, og du er nødt til at få gaver, med piletasterne, uden at blive dræbt af dæmon. Som du passerer et niveau, vil være kompliceret og dæmoner, der hjemsøger du synes. Du er nødt til at gå fra sky til sky samle alle gaveindpakning, der er skomagerens. Når du trykker på en sky engel gå langsommere ved modstand. Pas på den dæmon ikke fange engel eller tabe spillet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6691 gange online. Ranking 2525 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 116 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6691 gange
Engle og dæmoner

Afspil fangst gaver, der er over skyerne. Der er mange gave pakker, der er faldet på skyerne. Er børnene gaver fra Julemanden. Ved juletid alle børnene har deres gaver, men i år mange af dem er blevet fanget i himlens skyer. Arbejdet med vores helt er at hente alle de pakker skyer. Men dæmoner har lært og ønsker at stjæle alle de gaver til børnene. De vil prøve at fange englen til at tage nogen gaver. Du er nødt til at være hurtigere end dem og komme til pakken, og tage det.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Engle og dæmoner til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Engle og dæmoner. Og husk det er et gratis spil kaldet Engle og dæmoner, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Engle og dæmoner er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Engle og dæmoner, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Engle og dæmoner
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86386 stemmer
Spillet
1227892
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6712 stemmer
Spillet
50195
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3134 stemmer
Spillet
40521
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!