Gratis Spil

Saml Gaver i en bil

Spillet om jul

Saml gaver i en bil

Saml Gaver i en bil Bedømmelse: 5/10

Saml gaver i en bil spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis online spil, er Santa Claus en racerkører, der skal samle alle de julegaver, som han finder på vejen, men du skal være forsigtig med resten af ​​biler og isblokke. I dette spil, vil du bruge dit tastatur nøgler. Vær omhyggelig med ikke at løbe tør for brændstof, og ikke at gå ned for meget, fordi det vil være spild af masser af brændstof. Hvis du kan lide motor og biler, anbefaler vi på hjemmesiden: Biludlejning for de bedste biler med billige priser.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10259 gange online. Ranking 1924 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 186 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10259 gange
Saml Gaver i en bil

I dette spil, er reflekser meget vigtigt, fordi du vil finde forhindringer, der vil komme mod dig meget hurtigt, ligesom andre biler, hegn, sne og andre jule forhindringer.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Saml Gaver i en bil til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Saml Gaver i en bil. Og husk det er et gratis spil kaldet Saml Gaver i en bil, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Saml Gaver i en bil er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Saml Gaver i en bil, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Saml Gaver i en bil
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236413
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!