Gratis Spil

tøj pigen til at købe gaver

Spillet om jul

Tøj pigen til at købe gaver

Tøj pigen til at købe gaver Bedømmelse: 6/10

Tøj pigen til at købe gaver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Pigen, der vises i denne kjole op spil har typiske tøj at købe julegaver. Dette spil lader dig vælge mellem flere gaveindpakning, med forskellige former og farver til at tilføje tilbehør til at klæde denne unge pige. Du vil også se, at der er mange kjoler med julepynt, som kun kan bæres i juleferien. Først kan du vælge hendes frisure og makeup, og så hun kan bære det tøj, du bedst kan lide. For at gøre dette, skal du trække de forskellige elementer af tøj på hendes krop, indtil du får den kombination, som du kan lide.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8885 gange online. Ranking 2200 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 210 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8885 gange
tøj pigen til at købe gaver

Hvis du har lyst til at tilføje en lille jule flair til pigen i dette spil, har du mange beklædningsgenstande, blandt hvilke du kan vælge. Udover make up kvinde som du vil, kan du også vælge en af ​​de gaver for hende at tage i hendes arme. Når du er færdig, vises det på Nordpolen, omgivet af bjerge og sne. Selv kan vi se en iglo bag hende! Nu kan du vælge tøj af denne Santa hjælper til at distribuere ud julegaver.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet tøj pigen til at købe gaver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet tøj pigen til at købe gaver. Og husk det er et gratis spil kaldet tøj pigen til at købe gaver, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil tøj pigen til at købe gaver er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet tøj pigen til at købe gaver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

tøj pigen til at købe gaver
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236412
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!