Gratis Spil

tre puslespil af julemanden

Spillet om jul

Tre puslespil af julemanden

Tre puslespil af julemanden Bedømmelse: 5/10

Tre puslespil af julemanden spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette puslespil om Julemanden kan du vælge mellem tre forskellige illustrationer af de mest populære julegave karakter. I en af ​​dem er han at læse de breve, som børnene skrive i en anden han rejser med gaver til distribution, og i det sidste kan du se en nice nat scene. Der er andre muligheder kan ændre, ligesom formen af stykkerne og dimensionerne af puslespillet. Hvis du vil rotere stykker du kan bruge mellemrumstasten, musehjulet eller piletasterne. Have det sjovt rekonstruere billeder af julemanden i en dejlig jule spil!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7424 gange online. Ranking 2707 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 80 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7424 gange
tre puslespil af julemanden

Vi foreslår et underholdende spil for juleferien, hvor du kan udfylde tre gåder om julemanden. De fleste af de gåder har traditionelle stykker, men i dette spil kan du vælge mellem flere forskellige former, med afrundede, firkantede eller trekantede kanter, eller en blanding af dem alle. De viste scener er nogle smukke illustrationer med Julemanden der er tegnet, der bedst symboliserer jul. Du skal løse disse gåder på kortest mulig tid.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet tre puslespil af julemanden til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet tre puslespil af julemanden. Og husk det er et gratis spil kaldet tre puslespil af julemanden, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil tre puslespil af julemanden er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet tre puslespil af julemanden, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

tre puslespil af julemanden
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86402 stemmer
Spillet
1234952
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6722 stemmer
Spillet
51988
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42014
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!