Gratis Spil

Valentinsdag: Søg efter Kærlighed

Spillet om kærlighed

Valentinsdag: søg efter kærlighed

Valentinsdag: Søg efter Kærlighed Bedømmelse: 6/10

Valentinsdag: søg efter kærlighed spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne peg og klik puslespil du nødt til at finde og klikke udrettet forkert hjerter tilbage i position. Look for forskellig størrelse hjerter, der er blevet flyttet ud af position. Brug musen til at klikke på dem, og de vil flytte tilbage i position. Time bonus point, hvis du finder alle 9 hjerter på billedet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 52965 gange online. Ranking 287 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 7640 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 52965 gange
Valentinsdag: Søg efter Kærlighed

Valentines, Valentines dag, spil, puslespil, peg og klik, mønstergenkendelse, rumlige bevidsthed, ferier,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Valentinsdag: Søg efter Kærlighed til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Kærlighed flash spil kaldet Valentinsdag: Søg efter Kærlighed. Og husk det er et gratis spil kaldet Valentinsdag: Søg efter Kærlighed, og det er forbundet med Kærlighed. Vores nye spil Valentinsdag: Søg efter Kærlighed er et af de bedste spil i Kærlighed kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Valentinsdag: Søg efter Kærlighed, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Valentinsdag: Søg efter Kærlighed
TILBAGE

Kærlighed mest spillede spil

kærlighed kompatibilitet test SPILLE ►

Kærlighed kompatibilitet test

6
6 af 10 - 112774 stemmer
Spillet
682065
gange

Er du forelsket? Hvis du tror, ​​du har fundet det perfekte match, kan du spille dette spil af kærlighed kompatibilitet, hvor en simpel test gennem dine navne, du kender, om ikke din betydelige andre. Hvis du ønsker at vide, hvis du har fundet ægte kærlighed kan nu gøre en kompatibilitet test for dine navne, er en meget simpel test og i en anden termometret vil fortælle dig som du er kompatible. Tøv ikke med og gøre denne enkle test, som du kan gøre tingene meget klart.

Affinitet Test SPILLE ►

Affinitet test

6
6 af 10 - 25848 stemmer
Spillet
270084
gange

Ønsker du at vide, hvor meget du har til fælles med din elskede. Indtast begge efternavne i vores Test og hurtigt fortælle dig, hvor stor en procentdel, som du har til fælles, hvis du får for lavt, kan ikke være den rigtige person til at fejre Valentine's Day ... mindst i spillet

Romantik på Kollegiet SPILLE ►

Romantik på kollegiet

6
6 af 10 - 28736 stemmer
Spillet
143135
gange

Romantik på kollegiet er et visuelt roman, der følger en hovedperson (dig) som du går igennem din sidste år i college. Det er en historie om kærlighed, relationer, og sjov. Mød fem forskellige unge kvinder, og lære om, hvem de er, samt "dating" dem. Multiple resultaterne for hver enkelt betyder, at der er en masse historie at blive udforsket. Klik på tekstfeltet for at flytte til næste side. Nogle sider vil vise flere muligheder for at vælge fra, klik for at vælge den vej, du ønsker ...