Gratis Spil

Kjole op Katy Perry

Spillet om klæd ud

Kjole op Katy Perry

Kjole op Katy Perry Bedømmelse: 4/10

Kjole op Katy Perry spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Katy Perry er en berømt sangerinde. Hun har brug for din hjælp til at være perfekt. I dette spil, kan du vælge sit tøj, kosmetik og et bredt udvalg af tilbehør: Sunn briller, øreringe, halskæder, armringe og frisurer. I dette spil, vil du bruge musen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6581 gange online. Ranking 2508 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 168 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6581 gange
Kjole op Katy Perry

Katy Perry, kosmetik en sanger, kjole op en berømthed,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kjole op Katy Perry til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klæd Ud flash spil kaldet Kjole op Katy Perry. Og husk det er et gratis spil kaldet Kjole op Katy Perry, og det er forbundet med Klæd Ud. Vores nye spil Kjole op Katy Perry er et af de bedste spil i Klæd Ud kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kjole op Katy Perry, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kjole op Katy Perry
TILBAGE

Klæd ud mest spillede spil

Moderigtigt Mickey og Minnie SPILLE ►

Moderigtigt Mickey og Minnie

5
5 af 10 - 26362 stemmer
Spillet
280382
gange

Sød mus pynte. I dette spil vil du nødt til at klæde disse nice mus op. Vælg det tøj de begge kunne bære, og have det sjovt! Tøj til den mest elskede af børn. I dette spil kan du klæde disse søde mus, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Have det sjovt! Du er nødt til at vælge nogle modeller af tøj til at sætte spillerne i spillet. Du har sko til begge. Du kan vælge hendes kjole og en skjorte for ham. Du kan lave dit ansigt op med farven på øjne eller læber. Mus hove ...

Beredning og Farvelægning SvampeBob SPILLE ►

Beredning og Farvelægning SvampeBob

4
4 af 10 - 4894 stemmer
Spillet
77068
gange

Hvis du klikker på højre panel af dette SpongeBob spil kan du ændre farverne på Bobs tøj, men også alle farverne i den scene, hvor han er placeret. Kun du trykker hver knap, og den vare, du vælger, vil skifte farve. Når du er færdig, kan du udskrive det billede, du har oprettet. Du kan slukke for lyden ved at trykke på knappen Højttaler. Til at starte forfra, skal du trykke på knappen Opdater. Et sjovt spil også for små børn at have det sjovt med SpongeBob den nicktoons tegneserie ...

Tilpasse din Sonic Karakter SPILLE ►

Tilpasse din Sonic Karakter

4
4 af 10 - 14470 stemmer
Spillet
73561
gange

Du kan tilpasse dine foretrukne Sega, Sonic. Du kan ændre hår, briller, handsker, sko, og alt, hvad du ønsker at gøre det forskelligt hver gang.