Gratis Spil

Udklædning en Mode Prinsesse

Spillet om klæd ud

Udklædning en Mode Prinsesse

Udklædning en Mode Prinsesse Bedømmelse: 6/10

Udklædning en Mode Prinsesse spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prinsesse kjole op spil. I den gamle kongerige, har den gamle konge fem smukke døtre: Diana, Sally, Fiona, Maria og Cindy. Søstrene nyder udklædning i elegante kjoler og den nyeste mode. Da du er den stylist af den kongelige familie, skal du vælge en af ​​de smukke prinsesser og klæde i elegant og moderne. Start spillet ved at vælge, hvem der vil være din model. Har en knagerække hvor du vil se alle de elementer, du vælger til pigen. Start med hovedet med en hat, en tiara eller en hovedbeklædning af blomster. En kjole til at vælge mellem mange farver. Sko, tilbehør og smykker bør også valgt til prinsesser.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 12132 gange online. Ranking 1487 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 552 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 12132 gange
Udklædning en Mode Prinsesse

Spil en prinsesse kjole med elegante kjoler og kjole i moderne tøj. Du er nødt til at vælge mellem de fem modeller til rådighed for dig. Det er fem prinsesser af riget, hvor du arbejder som stylist for den kongelige familie. Du er nødt til at vælge for en hel garderobe pige. Starter hoveder med hatte, tiaras hovedbeklædninger eller smykker. Vælg frisure og hårfarve. Vælg en kjole til hende og alt tilbehør. Håndtasker, tørklæder, smykker, sko og andre mode tilbehør, at man må vælge mellem hele samlingen af ​​tøj, du har at vælge. En mode spil med en meget elegant touch. Modespil til prinsesser i riget.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Udklædning en Mode Prinsesse til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klæd Ud flash spil kaldet Udklædning en Mode Prinsesse. Og husk det er et gratis spil kaldet Udklædning en Mode Prinsesse, og det er forbundet med Klæd Ud. Vores nye spil Udklædning en Mode Prinsesse er et af de bedste spil i Klæd Ud kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Udklædning en Mode Prinsesse, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Udklædning en Mode Prinsesse
TILBAGE

Klæd ud mest spillede spil

Moderigtigt Mickey og Minnie SPILLE ►

Moderigtigt Mickey og Minnie

5
5 af 10 - 26360 stemmer
Spillet
279648
gange

Sød mus pynte. I dette spil vil du nødt til at klæde disse nice mus op. Vælg det tøj de begge kunne bære, og have det sjovt! Tøj til den mest elskede af børn. I dette spil kan du klæde disse søde mus, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Have det sjovt! Du er nødt til at vælge nogle modeller af tøj til at sætte spillerne i spillet. Du har sko til begge. Du kan vælge hendes kjole og en skjorte for ham. Du kan lave dit ansigt op med farven på øjne eller læber. Mus hove ...

Beredning og Farvelægning SvampeBob SPILLE ►

Beredning og Farvelægning SvampeBob

4
4 af 10 - 4894 stemmer
Spillet
76378
gange

Hvis du klikker på højre panel af dette SpongeBob spil kan du ændre farverne på Bobs tøj, men også alle farverne i den scene, hvor han er placeret. Kun du trykker hver knap, og den vare, du vælger, vil skifte farve. Når du er færdig, kan du udskrive det billede, du har oprettet. Du kan slukke for lyden ved at trykke på knappen Højttaler. Til at starte forfra, skal du trykke på knappen Opdater. Et sjovt spil også for små børn at have det sjovt med SpongeBob den nicktoons tegneserie ...

Tilpasse din Sonic Karakter SPILLE ►

Tilpasse din Sonic Karakter

4
4 af 10 - 14470 stemmer
Spillet
72897
gange

Du kan tilpasse dine foretrukne Sega, Sonic. Du kan ændre hår, briller, handsker, sko, og alt, hvad du ønsker at gøre det forskelligt hver gang.