Gratis Spil

Kjole op og Kæmning Pigen

Spillet om klæd ud

Kjole op og Kæmning Pigen

Kjole op og Kæmning Pigen Bedømmelse: 5/10

Kjole op og Kæmning Pigen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nyd kjole og kæmning denne pige. For at gøre dette, er du nødt til at klikke på de ikoner, der vises på hver side af pigen. Vi har en pige, som har brug for os til at hjælpe med et skab. Skal jeg lave et fashionabelt outfit til en tur. Du har mange elementer til at personliggøre din tøj som jakkesæt, jakker, nederdele og sko. I modetilbehør nødt til at vælge diademer, øreringe, solbriller, halskæder og andre smykker. Endelig beslutter, at hudfarve vil vores ven, og du er færdig med at oprette det tøj model. Formålet med spillet er at lave et sæt, der er moderne.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9335 gange online. Ranking 2248 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 214 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9335 gange
Kjole op og Kæmning Pigen

Et sæt af kvindelige tøj og ungdommelige. Du er nødt til at klæde en pige, der har brug for at skabe en moderne outfit til en tur. I spillet er du nødt til at gå og vælge hvert punkt, og du har mange at vælge imellem. Der er et stort klædeskab af tøj og tilbehør, så du kan spille. Model kan skifte tøj, mulighederne er næsten uendelige kombinationer. Vores model er foran sit hjem på en forårsdag, og du er nødt til at gøre for at få en dejlig tur, hvor alle drengene til at lægge mærke til hende. En mode spil, piger kjole du virkelig gerne, som er meget underholdende og let at spille. For alle aldre.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kjole op og Kæmning Pigen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klæd Ud flash spil kaldet Kjole op og Kæmning Pigen. Og husk det er et gratis spil kaldet Kjole op og Kæmning Pigen, og det er forbundet med Klæd Ud. Vores nye spil Kjole op og Kæmning Pigen er et af de bedste spil i Klæd Ud kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kjole op og Kæmning Pigen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kjole op og Kæmning Pigen
TILBAGE

Klæd ud mest spillede spil

Moderigtigt Mickey og Minnie SPILLE ►

Moderigtigt Mickey og Minnie

5
5 af 10 - 26362 stemmer
Spillet
281010
gange

Sød mus pynte. I dette spil vil du nødt til at klæde disse nice mus op. Vælg det tøj de begge kunne bære, og have det sjovt! Tøj til den mest elskede af børn. I dette spil kan du klæde disse søde mus, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Have det sjovt! Du er nødt til at vælge nogle modeller af tøj til at sætte spillerne i spillet. Du har sko til begge. Du kan vælge hendes kjole og en skjorte for ham. Du kan lave dit ansigt op med farven på øjne eller læber. Mus hove ...

Beredning og Farvelægning SvampeBob SPILLE ►

Beredning og Farvelægning SvampeBob

4
4 af 10 - 4894 stemmer
Spillet
77635
gange

Hvis du klikker på højre panel af dette SpongeBob spil kan du ændre farverne på Bobs tøj, men også alle farverne i den scene, hvor han er placeret. Kun du trykker hver knap, og den vare, du vælger, vil skifte farve. Når du er færdig, kan du udskrive det billede, du har oprettet. Du kan slukke for lyden ved at trykke på knappen Højttaler. Til at starte forfra, skal du trykke på knappen Opdater. Et sjovt spil også for små børn at have det sjovt med SpongeBob den nicktoons tegneserie ...

Tilpasse din Sonic Karakter SPILLE ►

Tilpasse din Sonic Karakter

4
4 af 10 - 14470 stemmer
Spillet
74221
gange

Du kan tilpasse dine foretrukne Sega, Sonic. Du kan ændre hår, briller, handsker, sko, og alt, hvad du ønsker at gøre det forskelligt hver gang.