Gratis Spil

Udklædning Prinsessen Elliana

Spillet om klæd ud

Udklædning Prinsessen Elliana

Udklædning Prinsessen Elliana Bedømmelse: 6/10

Udklædning Prinsessen Elliana spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Udklædning til et eventyr. Denne computer spillet er at pynte den smukke prinsesse Elliana. For at gøre dette, er du nødt til at klikke på ikonerne i venstre side af skærmen, og vælg din foretrukne outfit, klikke med musen. Det er et tegn historie, med mange kjoler til at gøre det til en magisk væsen ligesom feer. Glem ikke at vælge en tryllestav til hende og en krone til hendes hoved. Du kan udskrive billedet, når det er perfekt, at klikke med musen på den øverste ikon i højre side af skærmen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8208 gange online. Ranking 2256 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 244 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8208 gange
Udklædning Prinsessen Elliana

Udklædning en prinsesse til at være hovedperson i et eventyr. Vores hovedperson har til at gå klædt som en karakter fra et eventyr kostumer, der er tilgængelige for dig alle meget lys, klar og meget smuk. Du er nødt til at vælge for hende alt tilbehør, såsom smykker, krone, sko, kjoler, halskæder og ender med at vælge et scepter til hans hånd. På billedet ser du nederst, som er slottet for kongen, som er hans far. En scene med smuk natur at dekorere en omgang kjole en prinsesse. Udskriv det endelige resultat af dit arbejde og indsamle billeder.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Udklædning Prinsessen Elliana til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klæd Ud flash spil kaldet Udklædning Prinsessen Elliana. Og husk det er et gratis spil kaldet Udklædning Prinsessen Elliana, og det er forbundet med Klæd Ud. Vores nye spil Udklædning Prinsessen Elliana er et af de bedste spil i Klæd Ud kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Udklædning Prinsessen Elliana, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Udklædning Prinsessen Elliana
TILBAGE

Klæd ud mest spillede spil

Moderigtigt Mickey og Minnie SPILLE ►

Moderigtigt Mickey og Minnie

5
5 af 10 - 26360 stemmer
Spillet
279648
gange

Sød mus pynte. I dette spil vil du nødt til at klæde disse nice mus op. Vælg det tøj de begge kunne bære, og have det sjovt! Tøj til den mest elskede af børn. I dette spil kan du klæde disse søde mus, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Have det sjovt! Du er nødt til at vælge nogle modeller af tøj til at sætte spillerne i spillet. Du har sko til begge. Du kan vælge hendes kjole og en skjorte for ham. Du kan lave dit ansigt op med farven på øjne eller læber. Mus hove ...

Beredning og Farvelægning SvampeBob SPILLE ►

Beredning og Farvelægning SvampeBob

4
4 af 10 - 4894 stemmer
Spillet
76378
gange

Hvis du klikker på højre panel af dette SpongeBob spil kan du ændre farverne på Bobs tøj, men også alle farverne i den scene, hvor han er placeret. Kun du trykker hver knap, og den vare, du vælger, vil skifte farve. Når du er færdig, kan du udskrive det billede, du har oprettet. Du kan slukke for lyden ved at trykke på knappen Højttaler. Til at starte forfra, skal du trykke på knappen Opdater. Et sjovt spil også for små børn at have det sjovt med SpongeBob den nicktoons tegneserie ...

Tilpasse din Sonic Karakter SPILLE ►

Tilpasse din Sonic Karakter

4
4 af 10 - 14470 stemmer
Spillet
72897
gange

Du kan tilpasse dine foretrukne Sega, Sonic. Du kan ændre hår, briller, handsker, sko, og alt, hvad du ønsker at gøre det forskelligt hver gang.