Gratis Spil

3D Pong

Spillet om klassisk og arkade

3d pong

3D Pong Bedømmelse: 9/10

3d pong spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linjue spil 3D Pong er baseret på de samme regler som klassisk pong, med undtagelse af 3D twist. Prøv at hoppe bolden tilbage mod det røde hold, men væk fra dens pagaj. Hver gang du hoppe bolden tilbage får du 10 punkt. Hver gang det røde hold misser bolden får du 100 punkt og omvendt. Ret padle med musen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6123 gange online. Ranking 3474 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 9.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Bedømmelse baseret på 6 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6123 gange
3D Pong

Pong er en af ​​de tidligste arcade videospil, det er en tennis sports spil med simple to-dimensionel grafik. Målet er at besejre modstanderen i en simuleret bordtennis spil ved at tjene en højere score.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet 3D Pong til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet 3D Pong. Og husk det er et gratis spil kaldet 3D Pong, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil 3D Pong er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet 3D Pong, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

3D Pong
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
182033
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17460 stemmer
Spillet
79981
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
73966
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?