Gratis Spil

3D Slange

Spillet om klassisk og arkade

3d slange

3D Slange Bedømmelse: 6/10

3d slange spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et gratis 3D på linie blitz spil. I den kan du styre en slange-formet køretøj, hvis mål er at indsamle alle de energi-bolde. Undgå at falde igennem hullerne og blive ramt af energi bjælker, og smadre ind i strukturer eller slangen vil blive ødelagt. Du har 3 liv på hvert niveau. Hvis du mister dem alle, kan du prøve niveauet fra starten med yderligere 3 liv. Kameraet kan styres for at indstille højden, flytte rundt, nulstille og ændre tilstanden. Følg vejledningen på skærmen. Du kan styre slangen ved hjælp af piletasterne, herunder op og ned for at fremskynde eller ned. Hvis du flytter i løbet af de røde fliser slangen vil fremskynde udenom din hastighedskontrol.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6047 gange online. Ranking 3089 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 36 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6047 gange
3D Slange

Slangen videospil, der opstod i slutningen af ​​1970'erne i spillehallerne, og har fastholdt popularitet siden da, blev noget af en klassiker. Mærkeligt, Slange fundet et stort publikum, efter det blev standard pre-loaded spillet på masser af Nokia-telefoner i 1998.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet 3D Slange til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet 3D Slange. Og husk det er et gratis spil kaldet 3D Slange, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil 3D Slange er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet 3D Slange, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

3D Slange
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?