Gratis Spil

Arkanoid

Spillet om klassisk og arkade

Arkanoid

Arkanoid Bedømmelse: 6/10

Arkanoid spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 182036 gange online. Ranking 45 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 12068 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 182036 gange
Arkanoid

Bord, bold, blokke, farve, arkanoid,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Arkanoid til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Arkanoid. Og husk det er et gratis spil kaldet Arkanoid, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Arkanoid er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Arkanoid, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Arkanoid
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17460 stemmer
Spillet
79982
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
73970
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?

Animalsk Mahjong SPILLE ►

Animalsk mahjong

5
5 af 10 - 5060 stemmer
Spillet
56976
gange

Målet med spillet er at matche fliser. For at gøre en kamp skal du vælge to matchende fliser, der ikke er blokeret fra højre eller venstre. Hvis du ikke kan vælge en flise, så det er blokeret. Når du foretager en kamp de to fliser vil forsvinde. De fleste kampe er gjort ved at vælge fliser med nøjagtige samme billede på dem. Men enhver frugt vil matche med andre frugter og enhver blomst vil matche med nogen anden blomst. Fjern alle brikkerne fra gameboard at vinde. have det sjovt!