Gratis Spil

Arkanoid af Asha

Spillet om klassisk og arkade

Arkanoid af asha

Arkanoid af Asha Bedømmelse: 7/10

Arkanoid af asha spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spil er en modificeret version af det oprindelige spil Arkanoid. Styres ved hjælp af musen til at flytte linjen, guide blokken at hoppe bolden rundt på skærmen og bryde alle blokke med rødbrune og orange farve. Når du bryde alle mursten, vil du se forskellige billeder af Asha. Fjern alle blokke og flytte til det næste niveau. Når du bryder blokkene, får du forskellige bonusser. Undgå grå kranier, fordi de tager væk liv. På hvert nyt niveau du vil opdage et andet billede, som du ser, når du bryde alle de farvede blokke.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9938 gange online. Ranking 1720 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 572 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9938 gange
Arkanoid af Asha

Den video spil, der inspirerede denne flash spil er Arkanoid. Det er et arkadespil af selskabet Taito, som var meget populære, og dens forgænger var spil som Breakout af 70'erne. Variationer i dag er der i dette spil til de mest moderne enheder såsom smartphones og tablets. Du kan spille online i denne version med billeder af Asha, uden at downloade et program eller program. Du kan få særlige poster, som du kan øge og duplikere barer eller skyde stråler på murstenene.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Arkanoid af Asha til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Arkanoid af Asha. Og husk det er et gratis spil kaldet Arkanoid af Asha, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Arkanoid af Asha er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Arkanoid af Asha, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Arkanoid af Asha
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
179695
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17452 stemmer
Spillet
77751
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
71820
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?