Gratis Spil

Atlantis Slagskibe

Spillet om klassisk og arkade

Atlantis slagskibe

Atlantis Slagskibe Bedømmelse: 4/10

Atlantis slagskibe spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Moderne version af det klassiske slagskib spil, sat i Disney-figur, Milo og film Atlantis. Variationen er at du skal skjule dine skibe og dine fælder. Så er du nødt til at finde de skibe din fjende undgå fælder for at finde. Hvis du finder en båd, vil du have en ekstra tur, men hvis du finder en fælde, mister skiftehold. Spilleregler slagskibe på Disney univers af Atlantis. Spillet kommer fra Disney.co.uk Games.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 19488 gange online. Ranking 924 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 1784 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 19488 gange
Atlantis Slagskibe

Spil skibe. Den klassiske handling, hvor du skjule dine skibe på havet og kontrast gennem koordinaterne forsøger at ødelægge dit skib, mens du angriber deres. Slagskib spil. Game of søslag. Finjustering med koordinaterne at ødelægge så mange skibe som muligt. Du er nødt til at sige det bogstav og nummer, så rummet er ødelagt. Undgå fælderne og angribe alle skibe som du kan. Du er nødt til at ødelægge hele fjendens flåde.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Atlantis Slagskibe til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Atlantis Slagskibe. Og husk det er et gratis spil kaldet Atlantis Slagskibe, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Atlantis Slagskibe er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Atlantis Slagskibe, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Atlantis Slagskibe
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?