Gratis Spil

Fire på Stribe

Spillet om klassisk og arkade

Fire på stribe

Fire på Stribe Bedømmelse: 5/10

Fire på stribe spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Det klassiske forbindelse 4 spil, hvor du nødt til at gøre en linje med fire brikker af samme farve for at vinde spillet. Instruktioner: Klik for at indsætte kortet i din farve som helst du ønsker. Vinderen er den første spiller, en med de gule chips og én med den røde fane, for at gøre en linje af fire chips, deraf navnet på spillet. Desuden er et multiplayer spil, så du kan spille mod andre mennesker, der er forbundet til spillet fra overalt i verden.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 22396 gange online. Ranking 773 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1518 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 22396 gange
Fire på Stribe

Hvis der er et klassisk spil, som alle har spillet tusindvis af gange er det, det spil, hvor du har en to-farve chips, hver spiller med en. Jeg har altid spillet med den gule. Du er nødt til at vinde med en linje af samme farve med fire faner. En enkel, men meget vanedannende og underholdende, at du kan bruge timer på at spille mod andre mennesker rundt om i verden gennem vores platform spil via internettet, alt er online og gratis. En livslang underholdning, vi har taget for at sikre din computer, og du passerer det meget godt.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Fire på Stribe til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Fire på Stribe. Og husk det er et gratis spil kaldet Fire på Stribe, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Fire på Stribe er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Fire på Stribe, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Fire på Stribe
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?