Gratis Spil

Arkanoid: glød i mørke

Spillet om klassisk og arkade

Arkanoid: glød i mørke

Arkanoid: glød i mørke Bedømmelse: 6/10

Arkanoid: glød i mørke spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En version af det klassiske Arkanoid arkade spil, hvor en bold hoppende på en platform, du nødt til at ødelægge alle de blokke. Dette er en ny version, hvor hele skærmen er mørke natten. Platformen, bold og ødelægge blokke er farvestrålende i mørke. Du er nødt til at ødelægge alle farveblokke til toppen af ​​skærmen, som lyser i mørket. En original og sjov version af det klassiske spil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 13188 gange online. Ranking 1430 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 682 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 13188 gange
Arkanoid: glød i mørke

Version af Arkanoid spil, hvor hele skærmen er tom og de ​​spilelementer lyser i mørket. En tilpasning af det spil, hvor baggrunden er mørke og lyse lyse kontraster. Du er nødt til at ødelægge alle de blokke i toppen og indsamle de punkter, der falder at gøre for at nå det næste niveau. En enkel og meget vanedannende aktivitet, demonstrere dine evner med musen. Det ender med alle de blokke på kortest mulig tid til det næste niveau. Hver skærm er sværere end den sidste.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Arkanoid: glød i mørke til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Arkanoid: glød i mørke. Og husk det er et gratis spil kaldet Arkanoid: glød i mørke, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Arkanoid: glød i mørke er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Arkanoid: glød i mørke, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Arkanoid: glød i mørke
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?