Gratis Spil

Arkanoid håndlavet

Spillet om klassisk og arkade

Arkanoid håndlavet

Arkanoid håndlavet Bedømmelse: 6/10

Arkanoid håndlavet spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spil er en remake af det klassiske Arkanoid spil, hvor en bold hopper er at ødelægge alle blokke i toppen af ​​skærmen. Den klassiske Arkanoid, men med en moderne og sjov, at skærmen er blevet tegnet med pen på papir føler. Brug musen til at styre bordet for at hoppe bolden rundt på skærmen og bryde alle blokke, der er på toppen. Fjern alle blokke og flytte til det næste niveau.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8599 gange online. Ranking 2259 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 148 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8599 gange
Arkanoid håndlavet

Version af det klassiske Arkanoid spil, hvor bolden hopper ud af bunden af ​​skærmen, på en platform, der bevæger sig sidelæns. Du er nødt til at tage platformen til det punkt, hvor de vil passere bolden, så det ikke bliver tabt i bunden. Hvis bolden falder ned, taber du spillet. Du er nødt til at ødelægge alle de blokke på toppen for at flytte til det næste niveau. Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Rydde skærmen og gå videre til det næste niveau. Dette er en Arkanoid. Det er det klassiske spil Arkanoid, men med et moderne touch.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Arkanoid håndlavet til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Arkanoid håndlavet. Og husk det er et gratis spil kaldet Arkanoid håndlavet, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Arkanoid håndlavet er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Arkanoid håndlavet, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Arkanoid håndlavet
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?