Gratis Spil

Pinde og skiver

Spillet om klassisk og arkade

Pinde og skiver

Pinde og skiver Bedømmelse: 6/10

Pinde og skiver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 79765 gange online. Ranking 168 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 17460 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 79765 gange
Pinde og skiver

Brætspil, hvor du nødt til at flytte diskene i hver af stængerne. Du er nødt til at tage den ene side til den anden. Et puslespil, der kan hjælpe dig med at have en god tid. Flyt alle ringene fra ét sted til et andet i overensstemmelse med reglerne for at vinde spillet. Vis dine evner og evner at flytte ting uden at lave fejl. Du kan have en sjov tid med denne flash spil underholdning.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Pinde og skiver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Pinde og skiver. Og husk det er et gratis spil kaldet Pinde og skiver, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Pinde og skiver er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Pinde og skiver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Pinde og skiver
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
181821
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
73744
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?

Animalsk Mahjong SPILLE ►

Animalsk mahjong

5
5 af 10 - 5060 stemmer
Spillet
56771
gange

Målet med spillet er at matche fliser. For at gøre en kamp skal du vælge to matchende fliser, der ikke er blokeret fra højre eller venstre. Hvis du ikke kan vælge en flise, så det er blokeret. Når du foretager en kamp de to fliser vil forsvinde. De fleste kampe er gjort ved at vælge fliser med nøjagtige samme billede på dem. Men enhver frugt vil matche med andre frugter og enhver blomst vil matche med nogen anden blomst. Fjern alle brikkerne fra gameboard at vinde. have det sjovt!