Gratis Spil

Minestryger af disney

Spillet om klassisk og arkade

Minestryger af disney

Minestryger af disney Bedømmelse: 5/10

Minestryger af disney spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spil baseret på den klassiske minestryger fra vinduer i hvert niveau, vil du nødt til at finde en række genstande uden at røre udbytterne. Klik på et billede for at se det omkringliggende område. Du vil finde en række på nogle pladsen, den angiver, hvor mange genstande, du har i de umiddelbare huller. Hvis du tror, ​​et billede nedenfor er et skjult objekt, markere det med mellemrumstasten, og vil huske, at det er et farligt område. Gør alle objekter for at fuldføre et niveau, så du kan gå til det næste niveau. Dette spil kommer fra Disney.co.uk spil

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 26965 gange online. Ranking 641 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1688 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 26965 gange
Minestryger af disney

Disney genindspilning af den klassiske minestryger. Fradrag spil, hvor du nødt til at finde alle de farlige objekter i området. Hvis du klikker på en hule indhegninger se antallet af objekter i nærheden, er du nødt til at udlede, hvor nogle af de farlige objekter. Den mest berømte Disney- forsker hjælper dig med at finde de farlige punkter. Du kan tilbringe en sjov tid med dette eventyr baseret på den klassiske arkade spil Minestryger. Før det blev installeret på alle computere, nu jeg tilbyder os fri.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Minestryger af disney til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Minestryger af disney. Og husk det er et gratis spil kaldet Minestryger af disney, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Minestryger af disney er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Minestryger af disney, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Minestryger af disney
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?