Gratis Spil

Klassiske Kanon Kampfly

Spillet om klassisk og arkade

Klassiske kanon kampfly

Klassiske Kanon Kampfly Bedømmelse: 5/10

Klassiske kanon kampfly spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Allerede gunner der har til at forsvare positionen mod tanke nærmer dig. Instruktioner: Brug op-og ned-pilene til at flytte kanonen til venstre og højre til at skyde mindre eller større afstand og plads til at skyde. En klassisk og simpelt spil, hvor du nødt til at afslutte alle fjendtlige tanks forsøger at nå din position. Peg og skyd projektiler mod fjender, som kan være andre tanke eller endda fly. Der findes flere typer af fjender og hver har en forskellig karakter. Prøv at gå over dine linjer til forsvar.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10914 gange online. Ranking 1623 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 492 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10914 gange
Klassiske Kanon Kampfly

Klassiske spil ødelægge kampvogne i ørkenen. Du er en skytte, der har en kanon. Du er nødt til at forsvare de strækninger i forsvar for din hær. Tankene er på sand i ørkenen, og kommer til dig. Du er nødt til at styre kanonen og sigte højt og langt væk til at skyde og ødelægge fjendens tropper. Kanonerne er de vigtigste kanoner. En skydning krigsspil og kontrol skud til at ødelægge fjendtlige tropper, før de kommer til din linje i forsvaret. Peger, at hver type fjende vil give dig en anden score.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Klassiske Kanon Kampfly til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Klassiske Kanon Kampfly. Og husk det er et gratis spil kaldet Klassiske Kanon Kampfly, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Klassiske Kanon Kampfly er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Klassiske Kanon Kampfly, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Klassiske Kanon Kampfly
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?