Gratis Spil

Pacman

Spillet om klassisk og arkade

Pacman

Pacman Bedømmelse: 6/10

Pacman spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Version af det klassiske Pacman spil. Hjælp denne søde karakter spise alle de sorte prikker inde i labyrinten. Vær forsigtig, at du ikke nå spøgelser og onde væsener! Vores hovedperson er i en labyrint. Kantet af en gruppe af spøgelser, der ønsker at spise. Hvis spøgelser nå ham død. Du er nødt til at ikke får alt for tæt på. Hvis du spiser en af ​​frugterne af hjørnerne gør, at der for en given tid, kan han spise spøgelser. Gennemføre hele labyrinten og gå til det næste niveau.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18333 gange online. Ranking 979 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 1476 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18333 gange
Pacman

Allehelgensaften udgave af det klassiske spil Pacman. Hjælp denne nice guy spise alle de sorte prikker, men vær forsigtig, så spøgelser og onde væsener ikke nå dig! Have det sjovt! En version af Pacman spil, der er malet af pen på papir. Labyrinten er et ark papir og alle malet. Det er et meget sjovt spil. De spøgelser vil spise hovedpersonen og de ​​vinder. Hvis hovedpersonen spiser alle de kugler, vi vinder labyrint. Du skal spise alle de prikker, så vi kan passere niveau. I hjørnerne har nogle frugt, spise, hvis du har en tid til at spise spøgelser. Spøgelser døde tilbage til spillet efter et par sekunder, så du er nødt til at være forsigtig.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Pacman til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Pacman. Og husk det er et gratis spil kaldet Pacman, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Pacman er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Pacman, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Pacman
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?