Gratis Spil

Tennis Arkanoid

Spillet om klassisk og arkade

Tennis arkanoid

Tennis Arkanoid Bedømmelse: 5/10

Tennis arkanoid spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En kølig tennis spil. Flyt ketsjeren højre og venstre med musen, så boldene vil hoppe på det og bryde mursten i toppen af skærmen. Du er nødt til at være hurtig! Version af det klassiske spil Arkanoid. På toppen af ​​skærmen du har en gruppe af farvede blokke. Du er nødt til at hoppe bolden til at ødelægge hver og en af blokkene. Du er nødt til at holde bolden fra at falde eller tabe spillet. Controls med musen tennisketsjer og gøre bolden hoppe så mange gange som du kan, indtil du destruere alle blokke.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18213 gange online. Ranking 1008 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 780 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18213 gange
Tennis Arkanoid

En tennis spil baseret på den klassiske Arkanoid levetid. Flyt ketcher til højre og venstre med musen for at ramme bolden og bryde mursten i toppen af skærmen. Du er nødt til at være hurtig! Netop på bolden og har alle farvede blokke i toppen forsvinder. Control er et simpelt spil, der er egnet for alle målgrupper. Flyt ketcher side til side af skærmen og kontrollere bounce af bolden på det. Gør tennisbold gå ud og ødelægge alle de blokke af hver skærm. Spillet er et klassisk Arkanoid spil til livet i en enkel kontrol en bold, der har til at ende med alle de forhindringer i toppen af ​​skærmen. I dette spil er tilpasset sporten i tennis.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Tennis Arkanoid til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Tennis Arkanoid. Og husk det er et gratis spil kaldet Tennis Arkanoid, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Tennis Arkanoid er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Tennis Arkanoid, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Tennis Arkanoid
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180928
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17456 stemmer
Spillet
78901
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72949
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?