Gratis Spil

Ultranium 2

Spillet om klassisk og arkade

Ultranium 2

Ultranium 2 Bedømmelse: 3/10

Ultranium 2 spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ultranium 2 er en genindspilning af den klassiske Arkanoid, hvor du skal styre en vandret bar at hoppe bolden og bryde alle blokke på skærmen. Når du starter et nyt spil kan du vælge det niveau, hvor du spiller. Den vandrette linje er kontrolleret af musen bevægelse. Du skal forsøge at fange de bonusser, der falder fra mursten, fordi tak til dem, vil du få forskellige forbedringer. Det er et meget underholdende spil, der vil holde dig underholdt i lang tid, fordi det er meget vanedannende. Der er ingen undskyldning for at kede sig med den anden rate af ultranium.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 16455 gange online. Ranking 1145 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 860 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 16455 gange
Ultranium 2

Dynamikken i dette spil er ligesom alle andre Breakout stil spil. I disse spil er målet at bryde blokke ved hjælp af en bold hoppende på en vandret bjælke. Du skal forhindre bolden i at falde til bunden af ​​skærmen. Den mest populære arkade spil af denne genre var Arkanoid, udviklet af Taito. I dag er dette spil betragtes som en klassisk videospil, og der er stadig mennesker, der spiller den originale version på computeren.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Ultranium 2 til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Ultranium 2. Og husk det er et gratis spil kaldet Ultranium 2, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Ultranium 2 er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Ultranium 2, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Ultranium 2
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180928
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17456 stemmer
Spillet
78901
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72949
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?