Gratis Spil

Doom Flash

Spillet om klassisk og arkade

Doom flash

Doom Flash Bedømmelse: 7/10

Doom flash spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Noget går galt på en forskningsstation på Mars. Uanset hvad der skete forårsaget mulighed for at gennemgå et niveau 5 karantæne. Holdet er sammensat af hærdede plads marinesoldater bevæbnet til tænderne med nok ildkraft til at neutralisere enhver tråd disse soldater kommer på tværs. En legion af mareridtsagtige væsener af ukendt oprindelse lurer bag hver mur og stilke de utallige rum og tunneler på anlægget og dræbte hvad få mennesker tilbage. Afskærmning portalen til jorden, sargent, mejer og deres team skal bruge alle våben til deres rådighed til at udføre deres ordrer: intet kommer ud i live.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5953 gange online. Ranking 3153 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 94 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5953 gange
Doom Flash

Doom er en 1993 science fiction horror tema første person skytter computerspil bredt anerkendt for at have populariseret den første person skytter genren med fordybende 3D-grafik.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Doom Flash til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Doom Flash. Og husk det er et gratis spil kaldet Doom Flash, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Doom Flash er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Doom Flash, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Doom Flash
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180928
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17456 stemmer
Spillet
78901
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72949
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?