Gratis Spil

Genindspilning af SkyRoads

Spillet om klassisk og arkade

Genindspilning af skyroads

Genindspilning af SkyRoads Bedømmelse: 8/10

Genindspilning af skyroads spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spil er en genindspilning af den klassiske MS-DOS spil kaldet SkyRoads, hvilket også er en genindspilning af en tidligere videospil kaldet Kosmonaut fra den samme udvikler. Mellemrumstasten og retningsbestemt nøgler bruges til at skabe en nem hoppe og bevæge sig bevægelse. Op accelererer bolden og ned forsinker det ned. Målere nederst angiver hastigheden.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5470 gange online. Ranking 3081 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 42 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5470 gange
Genindspilning af SkyRoads

Bluemoon skabelse af SkyRoads er en poleret-up genindspilning af spillet Kosmonaut. Demoen og fuld versioner af begge spil er nu tilgængelig for download som freeware fra hjemmeside Bluemoon interaktive.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Genindspilning af SkyRoads til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Genindspilning af SkyRoads. Og husk det er et gratis spil kaldet Genindspilning af SkyRoads, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Genindspilning af SkyRoads er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Genindspilning af SkyRoads, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Genindspilning af SkyRoads
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
179874
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17452 stemmer
Spillet
77918
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72008
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?