Gratis Spil

Knude i 3D

Spillet om klassisk og arkade

Knude i 3d

Knude i 3D Bedømmelse: 7/10

Knude i 3d spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linie 3D-spil er en retro lys-cyklus spil. Det blev inspireret af Knude i 3D, et spil, der er skrevet af Malcolm Evans tilbage i 1983 til ZX Spektrum, at minde om gamle dage. Brug piletasterne til at flyve dit skib i en wrap-around kube på plads. Du skal undgå alle de stier, herunder din egen, den gule en. Kollisioner påvirke dit skjold, når dit skjold styrke når nul, er spillet slut. Din score stiger i forhold til stigningen i rummet tæthed.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5455 gange online. Ranking 3314 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 4 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5455 gange
Knude i 3D

Spillet knude 3D ​​finder sted i et tredimensionalt gitter med displayet er en første persons opfattelse af, hvad spilleren kan se foran dem. I første omgang tom, er dette rum fyldt op af spilleren bevæger sig konstant fremad og efterlader et spor bag dem. Der er en række af computer-kontrollerede ciselør gør de samme ting, der forlader et anderledes farvet spor bag dem.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Knude i 3D til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Knude i 3D. Og husk det er et gratis spil kaldet Knude i 3D, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Knude i 3D er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Knude i 3D, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Knude i 3D
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?