Gratis Spil

Mario og Peach Bobler

Spillet om klassisk og arkade

Mario og peach bobler

Mario og Peach Bobler Bedømmelse: 6/10

Mario og peach bobler spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjælp Mario i denne gratis på linje spil at mødes med Prinsesse Peach. Mario og Peach er inde i en glas bobler, og du lægger dem sammen skyde bobler til Mario ved hjælp af kanonen. Kontrollere nøjagtigheden og styrke med musen og kan overvinde alle niveauer. Hvis du løber tør for bobler, du tager fejl, eller du ønsker at starte igen har du en reset-knap til at prøve så mange gange som du ønsker. Held og lykke!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6765 gange online. Ranking 2711 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 40 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6765 gange
Mario og Peach Bobler

Den klassiske karakter af spilplatforme kendt som Super Mario kommer med en mini-spil med Prinsesse Peach. I dette spil skal du have nøjagtighed og præcision at ramme det rigtige sted at affyre kanonen.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Mario og Peach Bobler til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Mario og Peach Bobler. Og husk det er et gratis spil kaldet Mario og Peach Bobler, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Mario og Peach Bobler er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Mario og Peach Bobler, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Mario og Peach Bobler
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?