Gratis Spil

Minestryger

Spillet om klassisk og arkade

Minestryger

Minestryger Bedømmelse: 4/10

Minestryger spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Formålet med spillet er at finde alle de miner spredt ud over den firkantede gitter så hurtigt som du kan. Der er to gitre af 16x16 og 25x25 størrelser i spillet. Du er nødt til at finde ud af placeringen af ​​alle de miner baseret på disse tal. Du er nødt til at være tålmodig og analysere omhyggeligt for at finde den nøjagtige placering af en mine. Prøv at løse nettene, så snart du kan, for at gøre det til den høje score listen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6060 gange online. Ranking 3193 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 20 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6060 gange
Minestryger

Formålet med denne gratis på linje spil er at rydde en abstrakt minefelt uden detonerende en enkelt mine. Spillet er blevet skrevet for mange systemplatforme, der stadig er i brug i dag.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Minestryger til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Minestryger. Og husk det er et gratis spil kaldet Minestryger, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Minestryger er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Minestryger, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Minestryger
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?