Gratis Spil

Piger og Orme

Spillet om klassisk og arkade

Piger og orme

Piger og Orme Bedømmelse: 7/10

Piger og orme spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette vanedannende arkader klassiske spil, du er en diamant, og du er nødt til at dræbe piger, monstre og orme at få point. Du bevæger musen til at fortrænge og puls venstre mus for at skyde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9399 gange online. Ranking 1736 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 708 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9399 gange
Piger og Orme

diamant, orme, arkade klassiker,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Piger og Orme til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Piger og Orme. Og husk det er et gratis spil kaldet Piger og Orme, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Piger og Orme er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Piger og Orme, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Piger og Orme
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180928
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17456 stemmer
Spillet
78901
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72949
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?