Gratis Spil

Qix Klassiker i 3D 2

Spillet om klassisk og arkade

Qix klassiker i 3d 2

Qix Klassiker i 3D 2 Bedømmelse: 7/10

Qix klassiker i 3d 2 spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En af de mest ventede fortsættelser til en af ​​de bedste genindspilning af en af ​​de bedste buede spil er tilbage! Dette gratis på linje spil er en genindspilning udgave af den berømte og gamle Xonix og Qix videospil. Brug W, A, S og D tasterne eller pilene til at flytte. Skær dele af feltet for at afslutte det niveau. Du vil miste lifes hvis du krydser din sti, hvis du rører boldene, eller hvis bolden krydser dig Trail. Afhente bonusser som hastighed, tid, lifes og meget mere!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5429 gange online. Ranking 3268 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 16 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5429 gange
Qix Klassiker i 3D 2

Formålet med Qix er at afskærme et absolut flertal af stykket feltet undgå hovedfjenden, ligesom i dette spil, kun i 2D. Xonix er en udgave af arkade spil Qix. Qix er en arkade spil, udgivet af Taito America Corporation i 1981.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Qix Klassiker i 3D 2 til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Qix Klassiker i 3D 2. Og husk det er et gratis spil kaldet Qix Klassiker i 3D 2, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Qix Klassiker i 3D 2 er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Qix Klassiker i 3D 2, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Qix Klassiker i 3D 2
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?