Gratis Spil

Skyd Polygoner 3D

Spillet om klassisk og arkade

Skyd polygoner 3d

Skyd Polygoner 3D Bedømmelse: 5/10

Skyd polygoner 3d spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linie spil er meget lig den klassiske Arcade spil fra Atari, Kampzonen. Du er nødt til at indfange fire flag for at fuldføre missionen. Flyt tanken med pilene eller WASD nøgler, og skyder med venstre museknap eller rummet bar. Også, du er nødt til at sigte med musen. Sørg for at holde markøren i spilleområdet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5750 gange online. Ranking 3145 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 8 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5750 gange
Skyd Polygoner 3D

Kampzonen er et første persons kampspil. Spillerne konkurrerer om de højeste scorer i en verden hinsides stjernerne. Det er en kamp af dygtighed og kløgt mellem spilleren og fjendens tanks og missiler. En forfader til nutidens 3D-action-spil, blev Kampzonen indført i 1980. Det var så langt fremme på det tidspunkt, at den amerikanske hær beordrede modificerede versioner af spil til uddannelsesformål.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Skyd Polygoner 3D til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Skyd Polygoner 3D. Og husk det er et gratis spil kaldet Skyd Polygoner 3D, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Skyd Polygoner 3D er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Skyd Polygoner 3D, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Skyd Polygoner 3D
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?