Gratis Spil

Slange i Orm

Spillet om klassisk og arkade

Slange i orm

Slange i Orm Bedømmelse: 3/10

Slange i orm spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spil er ligesom den klassiske slange spil, kun med en orm i stedet for en slange ... og i 3 dimensioner. Prøv at spise frugterne og gøre din orm vokse. Undgå at ramme væggene eller din egen hale. Idet niveauet stiger, så sværhedsgraden, og det bliver meget udfordrende.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6378 gange online. Ranking 3395 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 8 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6378 gange
Slange i Orm

De slange videospil, der opstod i slutningen af ​​1970'erne i arkaderne og har opretholdt popularitet siden da, blev noget af en klassiker. Mærkeligt, slange fundet et stort publikum, efter at den blev standard pre-installerede spil på masser af Nokia-telefoner i 1998.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Slange i Orm til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Slange i Orm. Og husk det er et gratis spil kaldet Slange i Orm, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Slange i Orm er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Slange i Orm, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Slange i Orm
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
182033
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17460 stemmer
Spillet
79981
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
73966
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?