Gratis Spil

Tempest

Spillet om klassisk og arkade

Tempest

Tempest Bedømmelse: 8/10

Tempest spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fjender hvirvler rundt i den fjerneste ende af spillefladen, indtast derefter playfield og bevæge sig mod spilleren. Når alle fjender i et niveau er ødelagt eller nå nær ende af spillefladen, spilleren slår sig til det næste niveau ved at rejse ned på spillefladen. Spilleren skal undgå eller nedskyde eventuelle spikes efterladt mens vridning. Spilleren taber et skib, når en fjende kommer i kontakt med deres skib, skyder den eller på anden måde ødelægger det, eller hvis skibet rammer et spyd mens vridning. Hvis et passende punkt er nået, kan spilleren tjene et nyt skib. Spillet er slut, når fjenderne ødelægge alle spillerens skibe.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6581 gange online. Ranking 2897 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 74 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6581 gange
Tempest

Tempest er en arkade spil udviklet af Atari Inc, oprindeligt er designet og programmeret af David Theurer. Lanceret i oktober 1981, er den stadig meget populær og modtage flere efterfølgere og versioner. Det var den første videospil at indeholde en vanskelighed mode, men det blev bestemt automatisk af det første niveau.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Tempest til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Tempest. Og husk det er et gratis spil kaldet Tempest, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Tempest er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Tempest, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Tempest
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180658
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17454 stemmer
Spillet
78667
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72731
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?