Gratis Spil

Wolfenstein 3D Flash

Spillet om klassisk og arkade

Wolfenstein 3d flash

Wolfenstein 3D Flash Bedømmelse: 8/10

Wolfenstein 3d flash spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spil er en flash konvertering af det klassiske Wolfenstein 3D. Det er en første person skytter oprindeligt blev udgivet på 1992 for to. Brug piletasterne til at flytte, mellemrumstasten til at åbne døre og Skift-tasten til at skyde. Spillet er bredt anerkendt for at have hjulpet popularisere genren af ​​første person skytter på pc'en.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7830 gange online. Ranking 2468 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 162 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7830 gange
Wolfenstein 3D Flash

Spillet blev oprindeligt udgivet på pc'en og senere porteret til en bred vifte af edb-systemer og spillekonsoller.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Wolfenstein 3D Flash til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Klassisk og arkade flash spil kaldet Wolfenstein 3D Flash. Og husk det er et gratis spil kaldet Wolfenstein 3D Flash, og det er forbundet med Klassisk og arkade. Vores nye spil Wolfenstein 3D Flash er et af de bedste spil i Klassisk og arkade kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Wolfenstein 3D Flash, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Wolfenstein 3D Flash
TILBAGE

Klassisk og arkade mest spillede spil

Arkanoid SPILLE ►

Arkanoid

6
6 af 10 - 12068 stemmer
Spillet
180928
gange

Ved hjælp af musen, guide dit bord til afvisningsprocent bolden rundt på skærmen og bryde alle de farverige blokke. Hvis kuglen falder under din bord, mister du et liv. Rydde skærmen og videre til næste niveau. Der er 50 niveauer. Collect magt-ups til at fremme eller hæmme din spil-vokse, shrink, split, fangst, dobbelt bat og laser. Fange de faldende punkter for at tilføje dem til din score.

Pinde og skiver SPILLE ►

Pinde og skiver

6
6 af 10 - 17456 stemmer
Spillet
78901
gange

Spillet består af tre lodrette stænger og en række diske. Er arrangeret fra højeste til laveste efter størrelse, i den første opstrøms stang. Du kan ikke placere en større disk på en mindre en på ingen tid. Spillet er at flytte alle diskene til den tredje stang placeret faldende stigende. Instruktioner: Du kan kun flytte én disk ad gangen. En større disk kan ikke stole på et mindre. Du kan kun flytte disken er på toppen på hver stang.

Buste en Træk SPILLE ►

Buste en træk

6
6 af 10 - 3418 stemmer
Spillet
72949
gange

Spil dette klassiske spil buste et træk. Du vil gå gennem forskellige skærme, og er nødt til at kaste bolden i den rigtige farve til at sætte sammen tre eller flere kugler, og gøre dem til at forsvinde. Det er et meget vanedannende og meget berømte, vi behøver jeg sige mere?