Gratis Spil

Blackjack Træner

Spillet om kortspil

Blackjack træner

Blackjack Træner Bedømmelse: 7/10

Blackjack træner spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du ønsker at lære at spille Blackjack, vi har de bedste træner online, kan du spille med virtuelle penge for at lære de bedste teknikker og spiller som profferne. Blackjack er et spil, der kan findes i næsten alle casino i verden. Selv om det kan virke kompliceret, alt hvad du virkelig har brug for at gøre for at spille blackjack er at vide tilføje op til 21.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11912 gange online. Ranking 1877 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 332 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11912 gange
Blackjack Træner

undervisere spil, Blackjack, Blackjack simulatorer,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Blackjack Træner til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Kortspil flash spil kaldet Blackjack Træner. Og husk det er et gratis spil kaldet Blackjack Træner, og det er forbundet med Kortspil. Vores nye spil Blackjack Træner er et af de bedste spil i Kortspil kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Blackjack Træner, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Blackjack Træner
TILBAGE

Kortspil mest spillede spil

UNO-kort online SPILLE ►

Uno-kort online

6
6 af 10 - 191644 stemmer
Spillet
1682710
gange

Det klassiske UNO kortspil for at spille online. Du spiller mod 3 andre spillere, i dette tilfælde din computer gør alle tre tegn. Det spilles med musen og målet med spillet er at løbe tør for kort først. Du vil tjene point. Spillet kommer fra Disney.co.uk Games. Du er nødt til at sætte kortene er samme farve eller det samme nummer, der vises over bunken af ​​breve. Masser af særlige kort, som jokeren, der lader dig sætte nogen kort, skal du springe skift eller ændre retni ...

Golf Kabale SPILLE ►

Golf kabale

4
4 af 10 - 3434 stemmer
Spillet
43895
gange

Flyt alle kortene, der er spredt over skærmen for at kortene. Du kan kun flytte et kort, der er højere eller lavere end det øverste kort fra bunken på det rigtige punkt. Du kan også tilføje et bogstav spejlvendt dækket. Se tegning kort og bruge dem til at gå fjerne andre kort på bordet. Målet er at rense hele bordet af kort, der er udbredt. En enkelt spiller spil kan have nogle sjove tid uden at skulle spille mod nogen. Et spil af tålmodighed, dygtighed og intelligens.

Kabale SPILLE ►

Kabale

6
6 af 10 - 2770 stemmer
Spillet
38316
gange

Arrangere kortene, således at kortene i hver række går fra 2 til K og er af samme slags. Når der er et hul til højre for et kort, kan du flytte kortet, der er i samme kulør og et point højere. Når forskellen er på venstre position, kan du flytte en 2 til det. Når du ikke længere kan bevæge sig ved at trykke på shuffle-knappen for at blande kortene, at de ikke er i orden.