Gratis Spil

Krig Mellem Soldater og Politifolk

Spillet om krig

Krig mellem soldater og politifolk

Krig Mellem Soldater og Politifolk Bedømmelse: 4/10

Krig mellem soldater og politifolk spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne krig spil, er du en af en politimand af politiets patrulje, der har at dræbe soldater, foregive at invadere landet. Du bevæger musen for at gå ændre mål, du puls venstre mus for at skyde og du bruger piletasterne til at fortrænge.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 37403 gange online. Ranking 467 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 2208 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 37403 gange
Krig Mellem Soldater og Politifolk

soldater, politi, krig, skyde,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Krig Mellem Soldater og Politifolk til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Krig flash spil kaldet Krig Mellem Soldater og Politifolk. Og husk det er et gratis spil kaldet Krig Mellem Soldater og Politifolk, og det er forbundet med Krig. Vores nye spil Krig Mellem Soldater og Politifolk er et af de bedste spil i Krig kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Krig Mellem Soldater og Politifolk, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Krig Mellem Soldater og Politifolk
TILBAGE

Krig mest spillede spil

Skydning Soldater SPILLE ►

Skydning soldater

6
6 af 10 - 2532 stemmer
Spillet
28911
gange

I dette spil, skal du ødelægge de soldater, fordi de ønsker at ødelægge det tårn, som du skal forsvare. Til det, du bruge piletasterne til direkte vej til spyd og mellemrumstasten til at skyde.

Skyde Soldaterne SPILLE ►

Skyde soldaterne

4
4 af 10 - 1782 stemmer
Spillet
24783
gange

I dette spil, har du til at skyde kolonisatorer, fordi de kommer til at erobre din dejlige ø. Til det, skal du klikke på piletasterne eller breve WASD at fortrænge, og du klikke på venstre museknap musen til at skyde.

tanke og skyderier SPILLE ►

Tanke og skyderier

4
4 af 10 - 794 stemmer
Spillet
17458
gange

Køre en tank gennem fjendens territorium i krig, er du nødt til at ødelægge alle bygninger og dræbe alle soldaterne som du kan med din kanon. Du kan indsamle nye våben undervejs, missiler og andre ting. Du er nødt til at ødelægge alle de maskingevær stillinger, vagttårne​​, andre tanke, kaserner og alle bygninger, du kan. Skyd med præcision til slut med alle de fjender du kan, som du vove sig ind i den modsatte territorium. Du skal komme til bunden af ​​skærm ...