Gratis Spil

Kysse på Kontoret

Spillet om kys

Kysse på kontoret

Kysse på Kontoret Bedømmelse: 9/10

Kysse på kontoret spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet i denne gratis på linje spillet er at få en lusket kys på kontoret, mens chefen ikke kigger. Du skal blot klikke og holde musen for at starte et kys, og slip den for at afslutte kys. Sørg for, at chefen ikke fanger dig, eller du vil blive fyret! Det meste af tiden, vil din chef blive besvarer telefonen ... Det er din tid til at kysse din elskede!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7162 gange online. Ranking 3119 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 9.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Bedømmelse baseret på 18 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7162 gange
Kysse på Kontoret

Denne gratis på linje spil er meget simpelt. Alt du skal gøre er at klikke på og holde museknappen, når din chef er ikke på udkig.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kysse på Kontoret til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Kys flash spil kaldet Kysse på Kontoret. Og husk det er et gratis spil kaldet Kysse på Kontoret, og det er forbundet med Kys. Vores nye spil Kysse på Kontoret er et af de bedste spil i Kys kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kysse på Kontoret, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kysse på Kontoret
TILBAGE

Kys mest spillede spil

Kys i Titanic SPILLE ►

Kys i titanic

5
5 af 10 - 3782 stemmer
Spillet
57809
gange

I denne romantiske spil, skal du gøre, at dette par i kærlighed kys i Titanic. Du er nødt til at undgå, at yndig delfin, den yndig fugl og ubåden se scenen. Titanic er en film baseret på fakta og hovedpersonerne er Jack Dawson og Rose de Witt Butaker, spillet af Leonardo di Caprio og Kate Winslet. Du er nødt til puls venstre knap mus og hold på knappen.

Kys i Elevatorer SPILLE ►

Kys i elevatorer

4
4 af 10 - 3648 stemmer
Spillet
42468
gange

I denne kærlighed spil, skal du gøre, at unge par kys i elevatoren, så man undgår, at resten af passagererne se scenen. Du er nødt til at klikke på et medlem af par med venstre knap mus og hold knappen for at det unge par er kysse.

par kysse SPILLE ►

Par kysse

5
5 af 10 - 2410 stemmer
Spillet
41521
gange

I dette spil, er der til at klikke med venstre museknap, et af medlemmerne af denne charmerende par, og de vil kysse.