Gratis Spil

Befri Prinsessen

Spillet om labyrinter

Befri prinsessen

Befri Prinsessen Bedømmelse: 3/10

Befri prinsessen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prinsesse græskar er blevet kidnappet af den onde Gordon grusomme. Hvis du ønsker at redde hende, du har til at overvinde 30 labyrinter, at Gordon har skabt. I disse labyrinter, har du til at samle alle de slik majs, undgå Gordon's håndlangere. Gordon's håndlangere er tørstige flagermus, onde bananer, spøgelser og andre mere.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 50701 gange online. Ranking 315 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 5606 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 50701 gange
Befri Prinsessen

Pacman, vampyrer, spøgelser,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Befri Prinsessen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Labyrinter flash spil kaldet Befri Prinsessen. Og husk det er et gratis spil kaldet Befri Prinsessen, og det er forbundet med Labyrinter. Vores nye spil Befri Prinsessen er et af de bedste spil i Labyrinter kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Befri Prinsessen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Befri Prinsessen
TILBAGE

Labyrinter mest spillede spil

A Labyrint SPILLE ►

A labyrint

6
6 af 10 - 6010 stemmer
Spillet
53517
gange

Hvert sekund tæller i dette multi level labyrint spil. Tegn en linje, så hurtigt som du kan tage den korteste rute. Jo kortere linje og jo hurtigere du er, jo flere point får du! Instruktioner: Klik på stjernen og gå gennem labyrinten for at komme til målstregen.

Den Store Undslippe SPILLE ►

Den store undslippe

6
6 af 10 - 5536 stemmer
Spillet
41411
gange

Et stort fængsel undslippe spil! Prøv at flygte fra fængslet af dig selv. Den næste version vil være 2 player mode! Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte.

Udførelse af Vejen til en Kugle SPILLE ►

Udførelse af vejen til en kugle

4
4 af 10 - 3912 stemmer
Spillet
31937
gange

Et sjovt og vanedannende spil, hvor du er nødt til at udføre den vifte af en kugle, hvor hindringer undgås. Der vil være 15 niveauer. Til det, vil du bruge piletasterne til at fortrænge.